Оценка на клиента:
4.7/5

Плащане при доставка и безплатна доставка

Преносим климатик който Охлажда и пречиства околната среда

внимание! Офертата от 40% за 79 лв. с доставка до 48 часа и наложен платеж изтича16/07/2024

Начална цена

140 BGN

Оферта - 40% до
79 BGN

ЗАЩО Е ТОЛКОВА СПЕЦИАЛЕН

10 различни цвята релаксираща светлина

Не причинява сухота в гърлото или настинки

Можете да зададете желаната температура

Кажете сбогом на досадните фенове

ЛЕК И ПРЕНОСИМ

Проектиран от обещаващ американски стартъп, този преносим климатик чупи всички рекорди по света. Но какво го прави толкова специален?

Охлажда въздуха, като същевременно поддържа влажност, като избягва отрицателните ефекти върху здравето като повечето климатици. Благодарение на тази функция, в допълнение към изключителната си компактност, той е единствен по рода си: може да се използва от всеки за охлаждане на всяка среда без проблеми. Той е в състояние да охлади стая от 200 m2 за около 20 минути, като почиства въздуха от прах и микроби със специален филтър и също така регулира влажността.

МОЖЕ ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ НАВСЯКЪДЕ

Artic Air има 3 скорости на вентилация и иновативна технология за водно охлаждане!

Препоръчваме да се възползвате от Офертата за стартиране, която производителят е предоставил само на клиенти на българи:

Ограничена оферта

79 BGN

вместо 140 лв

Наложен платеж и безплатна доставка

КАК РАБОТИ

ОТВОРЕТЕ ВРАТАТА ОТГОРЕ

СЛОЖЕТЕ ВОДА В НЕГО

НАТИСНЕТЕ СРЕДНИЯ БУТОН

Нашите клиенти не могат да грешат...

4783 отзива на клиенти

5 Звезди

4 Звезди

3 Звезди

2 Звезди

1 звезда

Marta A.
Marta A.
Leggi Tutto
„Един приятел ми препоръча Artic Air и беше точно за мен! Мога да регулирам температурата както си искам, дори да я поддържам близка и не ми прави никакви проблеми, дори настинка! Бързо освежава въздуха и го почиства от прах и микроби. Вече сме станали неразделни, нося артик куба си в офиса, на почивка и където и да отида!"
Igor G.
Igor G.
Leggi Tutto
"Купих този мини климатик, за да освежа малкия си офис и трябва да кажа, че малкият размер и възможността за директно свързване към USB гнездо го правят перфектен за моята цел. Освежава околната среда. Има тава, където можете също сложете леда, за да увеличите ефективността. Препоръчва се."
Ivanka M.
Ivanka M.
Leggi Tutto
„Продуктът се получава в предварително уговорения срок с плащане при доставка. Не е много голям, висок е колкото ръка, но изпълнява функцията си много добре. Много е прост и интуитивен, всъщност просто трябва да натиснете бутоните по-горе и започва веднага. Съвет За незабавно охлаждане!"

КАК ДА ПОРЪЧАМ

Поръчайте като оставите данните във формата по-долу

Операторът ще ви се обади, за да потвърди поръчката и да отговори на всички въпроси

Изпращаме вашата поръчка с експресен куриер в рамките на 24 часа

Ще платите само при получаване на поръчката у дома

Schermata-2019-07-16-alle-18.02.58-1.png

Начална цена

140 BGN

Оферта - 40% до
79 BGN

✅ ЗА ВАШАТА ГАРАНЦИЯ ✅

Правим всичко възможно да доставим продукта навсякъде в Италия в рамките на 24 часа. Обикновено отнема 48 часа.

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКАТА

deliv-icon-copia-3-1-1-2-1.png

След това с вас ще се свърже един от нашите Консултанти, които ще ви помогнат напълно безплатно

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Обикновено куриерът на GLS доставя в рамките на максимум 2-3 дни.

Да, за да гарантираме по-голям комфорт и безопасност, ние предлагаме плащане при доставка, можете да платите на куриера директно, когато пристигне в дома ви!

Доставката е напълно БЕЗПЛАТНА

Със сигурност! Ако все още не сте попълнили формуляра за поръчка и не сте решили какво да направите, при попълването му ще се свържете по телефона с някой от нашите оператори, за да отговори на всичките ви въпроси преди покупка!

Ако вече сте попълнили формата, моля свържете се с нас по имейл.

Абсолютно, ако забележите символа на катинар с https горе вляво, това гарантира, че вашите данни се изпращат при пълна сигурност на нашите оператори, които ще се погрижат за доставката на продукта.

Можете да прочетете нашите правила за поверителност, за да научите повече

ВНИМАНИЕ: продуктите, препоръчани на този сайт, се продават в партньорство, следователно ние не сме нито производител, нито официален продавач на всеки отделен продукт, който можете да намерите на нашия сайт. Ето защо, за всякакви искания за възстановяване или други проблеми с продукти, поръчани чрез сайта, винаги трябва да се обръщате към официалния продавач. Все още ще бъдем на разположение, за да ви помогнем и да ви окажем подкрепа.
Продуктите се преглеждат за информационни цели: не е възможно по никакъв начин да се гарантират определени резултати, шансовете за успех на всеки резултат варират от клиент до клиент.
Този блог не е вестник, тъй като се актуализира без периодичност. Следователно не може да се счита за редакционен продукт съгласно закон n. 62 от 03.07.2001г. Някои изображения и рецензии в блога бяха намерени в мрежата, ако смятате, че могат да накърнят правата ви, уведомете ни и те ще бъдат незабавно премахнати.