Evaluarea clientului:
4.7/5

Plata la livrare si transport gratuit

Aer condiționat portabil care Răcește și Purifică Mediul

Atenţie! Oferta de 40% la 199 LEI cu livrare în 48 de ore și plata la livrare este pe cale să expire16/07/2024

Pret de inceput

379 Lei

Oferta - 40% la
199 Lei

DE CE ESTE ATAT DE SPECIAL

10 culori diferite de lumină relaxantă

Nu provoaca gat uscat sau raceli

Puteți seta temperatura dorită

Spune-i la revedere fanilor enervanti

Ușoară și portabilă

Proiectat de o start-up americană promițătoare, acest aparat de aer condiționat portabil bate toate recordurile din întreaga lume. Dar ce îl face atât de special?

Răcește aerul, menținând în același timp umiditatea, evitând efectele negative asupra sănătății, ca majoritatea aparatelor de aer condiționat. Datorită acestei caracteristici, pe lângă compactitatea sa extremă, este unic: poate fi folosit de oricine pentru a răci orice mediu fără probleme. Este capabil să răcească o cameră de 200 m2 în aproximativ 20 de minute curățând aerul de praf și germeni cu un filtru special și, de asemenea, reglează umiditatea.

ÎL POȚI UTILIZA ORIUNDE

Artic Air are 3 viteze de ventilație și tehnologie inovatoare de răcire cu apă!

Vă recomandăm să profitați de Oferta de Lansare pe care producătorul a pus-o la dispoziție doar clienților români:

Ofertă limitată

199 Lei

în loc de 379 lei

Ramburs la livrare și transport gratuit

CUM FUNCTIONEAZÃ

DESCHIDE UȘA SUS

PUNE APA IN EL

APĂSAȚI BUTONUL din mijloc

Clienții noștri nu pot greși...

4.783 de recenzii ale clienților

5 Stele

4 Stele

3 Stele

2 Stele

1 Stea

Maria A.
Maria A.
Leggi Tutto
„Un prieten mi-a recomandat Artic Cube și a fost exact pentru mine! Pot să reglez temperatura după cum vreau, chiar să o țin aproape și nu-mi pune probleme, nici măcar o răceală! Reîmprospătează rapid aerul și îl curăță de praf și germeni. Până acum am devenit de nedespărțit, îmi duc cubul artic la birou, în vacanță și oriunde mă duc!”
Stefan G.
Stefan G.
Leggi Tutto
„Am cumpărat acest mini aparat de aer condiționat pentru a-mi împrospăta micul birou și trebuie să spun că dimensiunile reduse și posibilitatea de a-l conecta direct la o priză USB îl fac perfect pentru scopul meu. Reîmprospătează mediul înconjurător. Are o tavă unde poți. pune, de asemenea, gheață pentru a crește eficacitatea. Recomandat."
Nicoleta M.
Nicoleta M.
Leggi Tutto
„Produs primit în termenul prestabilit cu plata la livrare. Nu este foarte mare, cam înalt ca o mână, dar își îndeplinește foarte bine funcția. Este foarte simplu și intuitiv, de fapt, trebuie doar să apăsați butoanele mai sus și începe imediat. Sfat Pentru răcoare imediată!"

CUM SE COMANDĂ

Comanda lasand datele in formularul de mai jos

Operatorul vă va suna pentru a confirma comanda și a răspunde la orice întrebări

Livrăm comanda dumneavoastră prin curier rapid în 24 de ore

Vei plăti doar la primirea comenzii la domiciliu

Schermata-2019-07-16-alle-18.02.58-1.png

Pret de inceput

379 Lei

Oferta - 40% la
199 Lei

✅ PENTRU GARANȚIA DVS. ✅

Facem tot posibilul pentru a livra produsul oriunde in Romania in 24 de ore. De obicei durează 48 de ore.

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A PLASA COMANDA

deliv-icon-copia-3-1-1-2-1.png

Veți fi apoi contactat de unul dintre consultanții noștri care vă va oferi asistență complet gratuit

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În mod normal, curierul Fed Ex livrează în cel mult 2-3 zile.

Da, pentru a garanta mai mult confort si siguranta va oferim Plata la Livrare, puteti plati direct curierului cand ajunge la dumneavoastra acasa!

Transportul este total GRATUIT

Cu siguranță! Dacă nu ați completat încă formularul de comandă și sunteți indecis ce să faceți, completând-l veți fi contactat telefonic de unul dintre operatorii noștri pentru a vă răspunde la toate întrebările înainte de a cumpăra!

Dacă ați completat deja formularul, vă rugăm să ne contactați pe e-mail.

Absolut, dacă observi simbolul lacătului cu https în stânga sus, asta garantează că datele tale sunt trimise în deplină securitate către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

Puteți citi politicile noastre de confidențialitate pentru a afla mai multe

ATENȚIE: produsele recomandate pe acest site sunt vândute în afiliere, prin urmare nu suntem nici producătorul, nici vânzătorul oficial al fiecărui produs pe care îl puteți găsi pe site-ul nostru. Prin urmare, pentru orice solicitare de rambursare sau alte probleme la produsele comandate prin intermediul site-ului, ar trebui să vă adresați întotdeauna vânzătorului oficial. Vom fi în continuare disponibili să vă ajutăm și să vă oferim sprijin.
Produsele sunt revizuite in scop informativ: nu este posibil in niciun fel sa se garanteze anumite rezultate, sansele de reusita a oricarui rezultat variaza de la client la client.
Acest blog nu este un ziar deoarece este actualizat fără nicio periodicitate. Prin urmare, nu poate fi considerat un produs editorial în temeiul legii nr. 62 din 03.07.2001. Unele imagini și recenzii de pe blog au fost găsite pe web, dacă credeți că vă pot prejudicia drepturile, anunțați-ne și vor fi eliminate cu promptitudine.