Logo-One-Power-Zoom.png
Vrednotenje strank:
4.7/5

Plačilo ob dostavi in brezplačna dostava

Samoprilagodljive stopenjske leče s tehnologijo samodejnega ostrenja in spremenljivo stopnjevanjem za vsako oko

EN PAR očal, z vsemi gradacijami, ki jih potrebujete, vam ne bo več treba menjati očal, uporabljate lahko samo en par, tudi če imate različne graduacije za vsako oko.

Pozor! Ponudba za samo 39,90 € s pošiljanjem v 48 urah in plačilom po povzetju poteče kmalu 12/04/2024

Začetna cena

79,80€

Ponudba za Suns
39,90€

AUTOFOKUS

INFRANGIBLE

FLEKSIBILNE PALICE

UNISEX

KAKO DELUJEJO

Vse, kar morate storiti, je, da si nadenete očala ONE POWER ZOOM EYEWEAR in vaše oči bodo spontano in samodejno poiskale idealno ostrino glede na to, kaj gledate.

Tako boste lahko brali dobro knjigo ob morju in jih uporabljali za pogled v daljavo ali iz utrujenosti.

To je revolucionarna tehnologija Flex Focus Optics, s katero bodo vaše oči samodejno izostrile in izbrale potrebno gradacijo, da boste videli najbolje!

SI JIH LAHKO IZMENJATE TUDI Z DRUŽINO.

Ni pomembno, koliko stopinj imate v očeh. zaradi funkcij samoprilagoditve se leče prilagajajo glede na to, kaj gledate, in jih lahko uporabljajo vsi ljudje s stopenjsko lestvico od 0,5 do 2,75 dioptrije.

UDOBNO IN VZDRŽLJIVO

Izjemno trpežna, udobna in s stilom! – Izdelane so iz visokokakovostnih materialov in imajo modno zasnovo Idealne za ženske in moške!

ONE-POWER-READES.jpg

UNIKATNA IN REVOLUCIONARNA OČALA, KATERA LAHKO UPORABLJATE ZA GLEDANJE OD DALEČ ALI OD BLIZU, ZA BRANJE ČASOPISA OD BLIZU, UPORABO MOBILNEGA TELEFONA, PIŠANJE V RAČUNALNIK ALI BERENJE KNJIGE SO SAMOREGULIRAJOČA! TO JE REVOLUCIJA!
Priporočamo, da izkoristite Launch ponudbo, ki jo je proizvajalec omogočil samo slovenskim kupcem:

Offerta Limitata a Soli

39,90€

invece di 79,80€

Plačilo ob dostavi in ​​brezplačna dostava

KOT NALAŠČ ZA VSAKO PRILOŽNOST

PREBERITE KNJIGO

GLEJTE TV

VENDITE IGLO

PREBERITE KNJIŽICO ZDRAVIL

ZARADI NELOMLJIVEGA MATERIALA, IZ KATEREGA SO IZDELANI, SO IZJEMNO ODPORNI.

Ni se vam več treba bati, da se bodo zlomili zaradi nenamernih padcev. Po drugi strani pa so templji izjemno prilagodljivi in se udobno in gladko prilagajajo vašemu obrazu.

One Power Zoom: Unisex in modno

Želite očala, ki vam bodo ustrezala vsakič, ko se vaš vid poslabša ali izboljša, ne da bi se vam bilo treba zatekati k dragim očesnim pregledom? Želite modna očala, ki se brez težav prilegajo vam in vašim družinskim članom?

Potem je ena moč povečave prava za vas!

Naše stranke se ne morejo zmotiti ...

4,783 Mnenja strank

5 Zvezdic

4 Zvezdic

3 Zvezdic

2 Zvezdic

1 Zvezdica

Filip A.
Filip A.
Leggi Tutto
"Odličen izdelek. Od daleč ne vidim dobro stvari, s tem pa lahko vidim vse, kar želim videti. Zaradi lahkotnosti okvir očal ne zdrsne z nosu. Vidim zelo dobro in sonce me ne moti več. edina slaba stvar je, da so prišla malo pozno , vendar jim odpuščam 🙂 "
Mark P.
Mark P.
Leggi Tutto
"Na enem očesu imam 2 stopinji, na drugem pa 2,50, vendar sem ju dobil in ravnal pravilno! Najboljša stvar je, da jih res lahko uporabljaš za vse. pri svetlobi spreminjajo svetilnost in lahko bereš na soncu, ne da bi imel kakršno koli nelagodje. zame, ki imam težave z branjem od blizu in gledanjem na daleč, so res odlična, saj lahko z enim parom očal počnem vse.
Bojana M.
Bojana M.
Leggi Tutto
"Prišel je danes. Te rešujejo problem, še posebej poleti, in so zelo estetske Kakovost materialov je odlična, prav tako pa tudi vid!"

KAKO NAROČITI

Naročite tako, da pustite svoje podatke v spodnjem obrazcu

Operater vas bo poklical in potrdil naročilo ter odgovoril na morebitna vprašanja.

Vaše naročilo pošljemo v 24 urah prek hitrega kurirja

Plačate šele, ko na dom prejmete naročilo.

Progetto-senza-titolo-1-copia.png

Začetna cena

79,80€

Ponudba za Suns
39,90€

✅ ZA VAŠO GARANCIJO ✅

Trudimo se, da izdelek dostavimo v 48 urah kjer koli v Sloveniji.

Pozor! Ponudba za samo 39,90 € s pošiljanjem v 48 urah in plačilom po povzetju poteče kmalu 12/04/2024

IZPOLNITE OBRAZEC ZA NAROČILO

deliv-icon-copia-3-1-1-3.png

Nato vas bo kontaktiral eden od naših svetovalcev, ki vam bo nudil pomoč popolnoma brezplačno

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Običajno kurir GLS dostavi pošiljko v največ 2-3 dneh.

Da, za vaše udobje in varnost ponujamo plačilo po povzetju, ki ga lahko plačate neposredno kurirju, ko pride na vaš dom!

Dostava je popolnoma BREZPLAČNA

Seveda! Če še niste izpolnili obrazca za naročilo in niste odločeni, kaj storiti, vas bo eden od naših operaterjev kontaktiral po telefonu in vam pred nakupom odgovoril na vsa vprašanja!

Če ste obrazec že izpolnili, nam pišite na naš e-poštni naslov.

Vsekakor, če opazite v zgornjem levem kotu simbol ključavnice s https, ki zagotavlja, da so vaši podatki varno poslani našim operaterjem, ki bodo poskrbeli za pošiljanje izdelka.

Več o tem si lahko preberete v naši politiki zasebnosti.

Logo-One-Power-Zoom.png

To spletno mesto oglašuje izdelek v imenu
NENI INVEST LTD

E-pošta: assistenzaneni@gmail.com

Copyright 2022:
This site is not a part of the Facebook Website or Facebook Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.
Discaimer: I risultati sono soggettivi e possono variare da persona a persona

OPOZORILO: izdelki, priporočeni na tej spletni strani, se prodajajo v okviru povezovanja, zato nismo niti proizvajalec niti uradni prodajalec vseh izdelkov, ki jih najdete na naši spletni strani. Zato se za morebitne zahtevke za vračilo ali druge težave z izdelki, naročenimi prek spletnega mesta, vedno obrnite na uradnega prodajalca. Kljub temu vam bomo na voljo za pomoč in podporo.
Izdelki so pregledani le v informativne namene: nikakor ni mogoče zagotoviti določenih rezultatov, možnosti za uspeh vsakega rezultata se razlikujejo od stranke do stranke.
Ta blog ne predstavlja časopisa, saj se posodablja brez kakršne koli periodičnosti. Zato ga ni mogoče obravnavati kot uredniški izdelek v smislu zakona št. 62 z dne 7. 3. 2001. Nekatere slike in ocene na tem blogu so bile najdene na spletu; če menite, da kršijo vaše pravice, nas o tem obvestite in nemudoma jih bomo odstranili.