rigen easy

RIGEN EASY

Мигновено вдъхнете нов живот на предметите, които обичате, с революционната течна смола за различни повърхности Rigen Easy

3x1 69,90 лв

какво е rigen easy

Rigen Easy е решението, което всички търсят, за да вдъхнат нов живот на износените от времето и мръсотията предмети. Благодарение на този авангарден почистващ препарат, произведен изцяло в Италия, да имате винаги подреден и чист дом ще бъде детска игра.

С Rigen Easy можете да почистите цялостно обзавеждането на дома и градината, включително тъканите на диваните и фотьойлите, за нула време и спестявайки много енергия.

КАК РАБОТИ

Rigen Easy е течен почистващ препарат с най-съвременен състав, който може да почисти и полира професионално всяка мебел или аксесоар в дома. Rigen Easy премахва най-трудните замърсявания от всяка повърхност – от метал и пластмаса до кожа и камък.

За да използвате Rigen Easy, не е необходимо да го разреждате предварително във вода или да изплаквате третирания предмет след почистването му. Всъщност специалната характеристика на почистващия препарат е, че той оставя своеобразен защитен филм върху третираните материали, предмети и аксесоари. По този начин третираните с Rigen Easy предмети, особено текстилът, стават водоустойчиви и не се оцветяват от никакви течности като кафе или вино, а в случая с градинските аксесоари – от дъжд.

SUPER ОФЕРТА

Възползвайте се от офертата за стартиране
лв 69,90
  • Само за няколко дни
  • Вземете 3 заплати 1
  • Включена кърпа

ЕДИНСТВЕНАТА РЕГЕНЕРИРАЩА ТЕЧНОСТ, ПРЕПОРЪЧВАНА ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ

ЕФЕКТИВНО

Rigen Easy съдържа подхранваща смола, която регенерира повърхностите.

ДЕЛИКАТЕН

Новата формула е изключително щадяща и не атакува и не разрушава повърхности.

ОДОБРЕНА

Rigen Easy е разработен и тестван от ALDER

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ... И РАБОТИ!

Да вдъхнете нов живот на предметите в дома си е много лесно: ако повърхността, която трябва да се регенерира, е малка, просто изсипете няколко капки върху кърпа и избършете внимателно. В случай на по-големи повърхности, от друга страна, завийте удобния пулверизатор, за да го използвате като пулверизатор!

Rigen Easy се състои от смола, разтворена в разтвор на вода и 100% органичен алкохол. Течната част, благодарение на алкохола, се изпарява незабавно, без да оставя ореоли и оставяйки лек слой смола, който подхранва повърхностите на вашите предмети, като им помага да възвърнат дебелината си!

нашите клиенти никога не грешат

Viktoria P.
Viktoria P.
Leggi Tutto
Този продукт работи много добре. Използвах го, за да направя някои пластмасови саксии отново нови. И те се получиха чудесно! Препоръчва се.
Aleksandar L.
Aleksandar L.
Leggi Tutto
Купих го, защото ми беше препоръчан от приятел. Използвах го, за да ремонтирам дивана, който имам в градината си. Този продукт е наистина страхотен, диванът ми отново е нов.
Georgi B.
Georgi B.
Leggi Tutto
Грижа се много за автомобила си, но кожените седалки се бяха повредили. Купих много продукти за грижа за кожени седалки, но без резултат. този продукт е страхотен. Кожата на седалките се възвърна перфектна, а също така го използвах и за арматурното табло. Перфектно!

✅ ЗА ВАШАТА ГАРАНЦИЯ ✅

Ние правим всичко възможно да доставим продукта в рамките на 24 часа, където и да е в България. Обикновено това отнема 48 часа

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА, ЗА ДА НАПРАВИТЕ СВОЯТА ПОРЪЧКА

често задавани въпроси

Обикновено куриерът доставя пратката най-много до 2-3 дни.

Да, за ваше удобство и сигурност предлагаме плащане при доставка, като можете да платите на куриера директно при пристигането му в дома ви!

Доставката е напълно БЕЗПЛАТНА

Разбира се! Ако все още не сте попълнили формуляра за поръчка и не сте решили какво да направите, един от нашите оператори ще се свърже с вас по телефона, за да отговори на всичките ви въпроси, преди да купите!

Ако вече сте попълнили формуляра, моля, свържете се с нас на нашия имейл адрес.

Абсолютно, ако забележите в горния ляв ъгъл символа на катинара с https, това гарантира, че данните ви се изпращат сигурно на нашите оператори, които ще се погрижат за изпращането на продукта.

Можете да прочетете повече за това в нашата политика за поверителност.

Можете да прочетете повече за нашата политика за поверителност.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: продуктите, препоръчвани на този сайт, се продават в рамките на партньорство, така че ние не сме нито производител, нито официален продавач на всеки един продукт, който ще намерите на нашия сайт. Ето защо за всякакви искания за възстановяване на средства или други проблеми с продукти, поръчани чрез сайта, винаги трябва да се обръщате към официалния продавач. Ние обаче ще бъдем на разположение, за да ви помогнем и подкрепим.
Продуктите се преглеждат само с информационна цел: по никакъв начин не е възможно да се гарантират определени резултати, шансовете за успех на всеки резултат варират в зависимост от клиента.
Този блог не представлява вестник, тъй като се актуализира без никаква периодичност. Поради това той не може да се счита за редакционен продукт по смисъла на закон № 62 от 7.03.2001 г. Някои изображения и рецензии в този блог са намерени в интернет, ако смятате, че те могат да нарушат вашите права, моля, уведомете ни и те ще бъдат незабавно премахнати.